Note 9 Pro SD720 ve 8nm olduğu için baya arada kaldım ama Note 10S Pubg 60 fps 9 Pro 45fps.(Note 10S'de de AMOLED yanması var.)Note 10s daha mantıklı bence.
Note 10S biraz daha performans olarak önde ama sanırsam 9S pro'nun ekranı daha büyük.
Note 10s daha mantıklı bence.
Hocam bende 10S daha mantıklı duruyor 45'den 60 a çıkmak oynanış açısından fark yaratır.Note 9 Pro SD720 ve 8nm olduğu için baya arada kaldım ama Note 10S Pubg 60 fps 9 Pro 45fps.(Note 10S'de de AMOLED yanması var.)
Yani sizi rahatsız etmiyorsa hayır çıkarmaz.Amoled yanması çok sorun çıkartır mı?
Bu yüzden arada kaldım, GFX ile 50+ FPS alınır mı 9 Pro ileÇok bir fark olacağını düşünmüyorum. 3,5 sene Note 9 Pro kullandım. Arayüz dışında pek problemim olmadı. Her iki cihazın da aşağı yukarı aynı deneyimi sağlayacağını düşünüyorum.
GFX kullandığımı hatırlıyorum ancak FPS değerlerini hatırlamıyorum. 3. parti uygulama olduğundan kullanmayı bırakmıştım.Bu yüzden arada kaldım, GFX ile 50+ FPS alınır mı 9 Pro ile
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.