Oyun ve genel sistem performansı için Windows 10 normal kurmak mı daha iyi yoksa NTLite gibi düzenlenmiş ISO'lar kullanmak daha mı iyi performans verir?
Düzenlenmiş ISO kullanıyordum bir süredir fakat bazı hatalarla karşılaştım normal kurmak istiyorum fakat RAM kullanımı çok fazla kararsız kaldım bu yüzden.
Düzenlenmiş ISO kullanıyordum bir süredir fakat bazı hatalarla karşılaştım normal kurmak istiyorum fakat RAM kullanımı çok fazla kararsız kaldım bu yüzden.
Aslında genel olarak sıkıntım yok sadece RAM kullanımını azaltmak istiyorum GTA 5, Valorant gibi oyunlarda RAM'in hepsi kullanılıyor ve FPS drop yemeye başlıyorum.
Aslında genel olarak sıkıntım yok sadece RAM kullanımını azaltmak istiyorum GTA 5, Valorant gibi oyunlarda RAM'in hepsi kullanılıyor ve FPS drop yemeye başlıyorum.
Hocam sadece işletim sistemi kaynaklı olmaması lazım.Sistem özellikleriniz gayet iyi oynamak için.Kasanın temizliğini yapın termal macun yenileyin.Sonra tekrar bakın FPS drop var mı diye.
Kararsızlık derken hocam biraz daha açabilir misiniz?
Hocam sadece işletim sistemi kaynaklı olmaması lazım. Sistem özellikleriniz gayet iyi oynamak için. Kasanın temizliğini yapın termal macun yenileyin. Sonra tekrar bakın FPS düşmesi var mı diye.
Sıcaklarım yüksek fakat sorun yaratmıyor şimdilik oyunda bir süreden sonra boşta kalan RAM 100 MB gibi bir değer oluyor bu yüzden FPS drop oluyor ve bazı 3. parti yazılımlar kullanmak zorunda kalıyorum ISLC gibi.