Oyun için PC toplama

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada benim attığım sistemden alacağınız yaklaşık FPS değerleri var 32 oyunda. Genel olarak 60'ın altına inmiyor. Ve güncel rekabetçi oyunlarda da 100 FPS civarı dolaşıyor. Bazı oyunlarda GPU kullanımı düşüyor galiba ufak çaplı bir darboğaz söz konusu ama pek fark edilmez diye düşünüyorum.
Biraz aşıyor.

Evet.

Çıkabileceğiniz Max bütçe ne kadar acaba.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada benim attığım sistemden alacağınız yaklaşık FPS değerleri var 32 oyunda. Genel olarak 60'ın altına inmiyor. Ve güncel rekabetçi oyunlarda da 100 FPS civarı dolaşıyor. Bazı oyunlarda GPU kullanımı düşüyor galiba ufak çaplı bir darboğaz söz konusu ama pek fark edilmez diye düşünüyorum.

Çıkabileceğiniz Max bütçe ne kadar acaba.

6000 maks.

OC yapacaksanız ileride (işlemci biraz darboğaz yaptığından tavsiye ederim yapmanızı). Anakartı B450M PRO4 ile, RAM'i Ripjaws 16 GB ile değiştirip. Bütçeyi de azcık zorlayarak reeven hans soğutucu almanızı öneririm. Eğer yok ben OC ile uğraşmayacağım derseniz az önce attığımı aln.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı