Oyun için PC toplama

Makaleler
3
Yer
Nebuchadnezzar
Daha fazla  
Meslek
Judge Dredd
Tamamıyla oyun için bir PC yapmaya çalışıyorum. Yani en az 3-4 yıl beni (ilk 1-2 yıl için yüksek kalite) normal grafiklerde kastırmayacak bir PC yapmak istiyorum. Çok fazla bilgim olmadığı için yanlış tercihler yapmış olabilirim tabi ki. Seçtiğim parçaları yazayım: FX X4 4100, HD6870, 990FXA-UD3, XIGMATEK ASGARD 600W kasa, CORSAIR 8GB (2X4GB) VENGEANCE DDR3 1600 MHz bellek, 3.5" 1TB SATA 3.0 HDD. Yaptığım sistem bu artı ve eksileriyle cevaplarsan çok sevinirim. Baktığım sitede bunlar 1378 TL tuttu. Bundan daha fazlasını veremem ama daha uygun olup daha iyi olursa da hayır demem tabi.

İlk olarak işlemciyi Piledriver yapalım. FX-43XX olsun. Sonrasında bellekelr yanlış seçilmiş. AMD sistemlerde 1866 MHz olması gerek. Anakartı da Windows 8 uyumlu yapalım, M5A97 R2.0 olsun. Ekran kartını da güncelleyip HD 7850 yaptık mı bu sistem tamamdır. Windows 8 almayı da unutma.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı