bıdısefe2 Decapat Katılım 11 Eylül 2023 Mesajlar 541 Daha fazla Sistem Özellikleri Laptop: Hp Victus 16 RTX 4070 M 8gb 2x8 5600 mhz 512 gb ssd R7 7840HS Windows 11 home Telefon: S25+ Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Aralık 2023 #1 Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce?
tetsuu Decapat Katılım 10 Haziran 2023 Mesajlar 309 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #2 Bence PC, PS5 fiyatları pahalı. Ayrıca arkadaşlarla sohbet etmek içinde kullanilabilir PC. Artı 0 Eksi
spriggan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 4.892 Çözümler 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Geliştirme 2 Aralık 2023 #3 bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçene göre al. PS5 dengi bir PC ile aynı fiyata sahip değil. Artı 0 Eksi
bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce? Genişletmek için tıkla... Bütçene göre al. PS5 dengi bir PC ile aynı fiyata sahip değil.
2 264024 Hectopat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 317 Çözümler 1 2 Aralık 2023 #4 PS Store'daki oyun fiyatları PC'ye göre çok daha iyi. PS5 bence. Artı 0 Eksi
BeastBlood Hectopat Katılım 19 Ocak 2020 Mesajlar 788 Çözümler 9 Yer Jüpiter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Fotoğrafçılık 2 Aralık 2023 #5 bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. sizce? Genişletmek için tıkla... Steam'e bakacak olursak oyunların fiyatı PC de yüksek ama sen daha cok Single Player oyunlar oynayıp uyguna oynamak istiyorsan PS derim. Artı 0 Eksi
bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. sizce? Genişletmek için tıkla... Steam'e bakacak olursak oyunların fiyatı PC de yüksek ama sen daha cok Single Player oyunlar oynayıp uyguna oynamak istiyorsan PS derim.
maraushi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Eylül 2020 Mesajlar 4.771 Makaleler 19 Çözümler 28 2 Aralık 2023 #6 Eğer sunum ödevi vesaireyle işin yoksa kesinlikle PS5 çünkü ps4 bile güncel oyunları oynatabiliyor. Artı 0 Eksi
Liberteen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2020 Mesajlar 2.053 Çözümler 9 Yer China 2 Aralık 2023 #7 Söz konusu taşınabilirlik ise PS5 kendi kendini eliyor zaten. Gaming laptop birinci seçenek. Televizyonunuzu sırtlayıp götürmeyeceğinizi varsayıyıorum (15 inch portable ekran da kullanılmaz bence.) Artı 0 Eksi
Söz konusu taşınabilirlik ise PS5 kendi kendini eliyor zaten. Gaming laptop birinci seçenek. Televizyonunuzu sırtlayıp götürmeyeceğinizi varsayıyıorum (15 inch portable ekran da kullanılmaz bence.)
Dexter_ Morgan Hectopat Katılım 9 Eylül 2022 Mesajlar 3.530 Makaleler 1 Çözümler 38 2 Aralık 2023 #8 bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce? Genişletmek için tıkla... PS5 derim. steam dolar kuruna geçti fiyatlar çok pahalı. PS Store şuan baya ucuz. Artı 0 Eksi
bıdısefe2 dedi: Evde gündelik kullanım için yetecek laptop var. Valorant CS LoL vs oynamıyorum. PS5 avantaj: Taşınabilir. Exc. Oyunlar var. Optimizasyon iyi. Grafik ve çözünürlük derdi yok. Daha ucuz. - PC avantaj: Parça değişimi yapılabilir. Bence PS5. Sizce? Genişletmek için tıkla... PS5 derim. steam dolar kuruna geçti fiyatlar çok pahalı. PS Store şuan baya ucuz.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 2 Aralık 2023 #9 Steam'den sonra konsol diyorum. Çünkü Steam de oyun almak çok daha pahalı. 1 yıllık PS alırsan bütün kütüphane elinin altında. Artı 0 Eksi
Steam'den sonra konsol diyorum. Çünkü Steam de oyun almak çok daha pahalı. 1 yıllık PS alırsan bütün kütüphane elinin altında.
Titanl1o Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2020 Mesajlar 1.141 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Aralık 2023 #10 Net olarak PC derim. Artı 0 Eksi