PS5 mi PC mi?

Hocam bu senin kararın olduğu için kendi içinden geleni yapman en doğrusu olur, burada mesela ben bilgisayarı ya da Playstation'ı daha çok seviyorumdur onu söylerim ama sana uymayabilir. Playstation'da oyun fiyatları pahalı ama Plus alarak çoğu oyunu aylık az bir para vererek oynayabiliyorsunuz.

Şu anda elimde RTX 4060 ve Ryzen 5 7500F ve 1080p monitör var. 50 bin TL'ye RX9070+850W PSU+2K 240Hz monitör mü almalıyım yoksa 44 bin TL'ye PS5 Slim+2K monitör mü? Şu anda hikayeli oyunlar oynuyorum fakat ileride hikayeli oyunlardan sıkılıp FPS oyunları oynayabilirim ve şu an kütüphanemde GoW Ragnarok, TLOU1, Uncharted 4, GoW 2018, The Witcher 3, Cyberpunk 2077 ve RDR2 oyunları var. Bu oyunların sadece ikisini oynadım. PS5 alırsam elimdeki bilgisayar kalacak. Ayrıca elimde DualSense gamepadim var. Sizce ne yapmalıyım? PS5 oyun fiyatlarını da göz önünde bulundurursanız sevinirim.

Monitörü 4K al ya da televziyonu 4K al ama bana kalırsa PC sonuçta 240Hz TV'ler de 120Max alırsın 4K120 varsa şayet.

Bu karşılaştırmada elbette parçaları değiştir. PS5 Pro mu alayım parçaları mı değiştireyim desen yine Pro almak mantıklı olabilirdi elindeki sistemle bir süre daha idare edip ileride parçaları değiştirirdin. Aynısını şimdi de yapabilirsin önce parçaları değiştir eskiye çıkan parçaları sat üzerine para koyup istersen PS5 alırsın. Slim yavaştan eskiyor ama PS'i aktif kullanırım dersen alacağın zaman Pro düşün derim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı