Oyun için tablet önerisi

ümit1934

Picopat
Katılım
14 Ekim 2024
Mesajlar
107
Çözümler
2
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Tab S9'la ZTE Nubia Red Magic Nova'nın arasında kaldım. Oyun için alacağım Tab S9 da SD 8G2 Red Magic Nova'da SD 8G3 var aralarında çok bariz fark var mıdır bilemedim ayrıca radmagic tabletin içinde fanda var tam bana hitap ediyor Tab S9'dan sadece ekranı geride biri AMOLED diğeri IPS LCD. Fiyatlar şöyle Tab S9 20-22K'ya bulunuyor Red Magic Nova'da kendi sitesinde ön siparişle 25K'ya alabiliyorum gönlüm Red Magic'den yana da arada kaldım. Acaba SD8G2 ile SD8G3 arasında bariz fark var mıdır?
 
Red Magic Nova'dan ekranı ve işlemcisi daha iyi. Yazılım yönündede Samsung her türlü daha iyi zaten. Ben olsam S10+ tercih ederdim.

Aslında Red Magic Nova'da bayağı iyiymiş.

Oyun odaklı düşünüyorumda içinde fanda var gönlüm Red Magic'den yana ama sanırsam ön sipariş kapatılmış galiba fiyatı katlanacak ben s9u tercih etsem yeter S9 istemememin tek sebebi 128 GB depolama olması bir 256 olaydı düşünmeden Samsung alırdım.
 
Oyun odaklı düşünüyorumda içinde fanda var gönlüm Red Magic'den yana ama sanırsam ön sipariş kapatılmış galiba fiyatı katlanacak ben s9u tercih etsem yeter S9 istemememin tek sebebi 128 GB depolama olması bir 256 olaydı düşünmeden Samsung alırdım.
S9 işine yaramaz hocam. Red magic olaymış iyimiş aslında. 128 mi kaldı artık ya. Piyasaya o kadar cihaz yeni yeni çıkarken. Pad 7 pro yada diğer cihazlarada bak. Yazık etme parana
 
S9 işine yaramaz hocam. Red Magic olaymış iyimiş aslında. 128 mi kaldı artık ya. Piyasaya o kadar cihaz yeni yeni çıkarken. Pad 7 Pro'ya da diğer cihazlarada bak. Yazık etme parana.

Pad 7 Pro pahalı eldi ya ben zamzung aldım sadece PUBG oynayacağım ya zamzung yeter SD 8G2 var yeter bende 8+1'li POCO F5 Pro var 8G2 8+g1'den yüzde 20 30 daha iyi zaten abimde de S9 var denedim güzelde oynanıyor hafıza işini SD kartla çözeriz. Ki zaten öyle fotoğraf vide depolayan biri değilim.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı