Oyun için tablet önerisi

iPad A16 önerebilirim.

Bu zamana kadar hep Android kullandım ve Android hakkında bilgiliyim Apple cihaz kullanmaya sıcak bakmıyorum hiç kullanmadım açıkçası APK yukleyebilmek benim için önemli.

Bütçeyi biraz yükseltip S9 alabilirsiniz.

Daha fazla yükseltmem zor.

Aklımda Xiaomi Pad 7 var ama alın diyenler var almayın kötü diyenlerde var.
Bir türlü karar veremedim iPad çok öneriliyor ama ben çok sıcak bakmıyorum çok kararsız kaldım.

Son düzenleme:
Bu zamana kadar hep Android kullandım ve Android hakkında bilgiliyim Apple cihaz kullanmaya sıcak bakmıyorum hiç kullanmadım açıkçası APK yukleyebilmek benim için önemli.

Daha fazla yükseltmem zor.

Aklımda Xiaomi Pad 7 var ama alın diyenler var almayın kötü diyenlerde var.
Bir türlü karar veremedim iPad çok öneriliyor ama ben çok sıcak bakmıyorum çok kararsız kaldım.
S10 fe bak.

Benim için ekranın 11,5 inçden fazla olmaması da önemli büyük ekran el yoruyor S10 FE ye bakayım.

Baktım şimdi benim için ideal duruyor peki kutusundan şarj adaptörü cikiyor mu kalem falan.

Benim için ekranın 11,5 inçden fazla olmaması da önemli büyük ekran el yoruyor S10 FE ye bakayım.

Baktım şimdi benim için ideal duruyor peki kutusundan şarj adaptörü cikiyor mu kalem falan.

Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi Pad 7 alınca yanında klavyeli kılıf içinden hızlı şarj adaptörü ve kablosu cikiyor.

Son düzenleme:

Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi Pad 7 alınca yanında klavyeli kılıf içinden hızlı şarj adaptörü ve kablosu cikiyor.
Kalem çıkıyor.

Almadım fakat tablet konusunda apple daha iyi.
Fanboyluk bu oluyor.
Hangi ipad iyi?
Başlangıç 10-11 serisi mi?
Güçlü Air serisi mi?
En güçlü pro serisi mi?
Telefon alacak olana iPhone al gec.
Tablet alacak olana ipad al gec demeyin.
Bütçe fiyat karşılığına bakın..

Olay kutudan adaptör çıkması olmamalı.
İşlemcisi performansı önemli.
Samsung hariç diğer tabletler kalem sadece tıklamak için.
Ama Samsung s-pen ile 10-15 farklı işlem yapabilirsin. Bunun uygulamalı örnek videoları var YouTube da..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

20 farklı özelliği..
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Samsung 10-12 yıldır Kalemli tablet üretiyor.

Son düzenleme:
Sağ olun hocam kararımı S9 FEden yana kullanacağım artık kendimiz bir adaptör alacagız.
Evde orijinal herhangi bir adaptör olur.
15-25w değerinde. Almana dahi gerek yok
Ama internetten alacaksan;
Ugreen
Baseus
Anker marka adaptör alabilirsin.
Bende 20w baseus var.
Evdeki her cihazı sarj ediyorum.
Screenshot_2025-08-10-14-45-29-430_com.pozitron.hepsiburada.jpg
Screenshot_2025-08-10-14-45-40-144_com.pozitron.hepsiburada-edit.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular