- Makaleler
- 3
Genelde özellikle son 2 seri için düz model + ve Ultra modelleri arasında performans farkı olmuyor.
iPad A16 önerebilirim.
Bütçeyi biraz yükseltip S9 alabilirsiniz.
S10 fe bak.Bu zamana kadar hep Android kullandım ve Android hakkında bilgiliyim Apple cihaz kullanmaya sıcak bakmıyorum hiç kullanmadım açıkçası APK yukleyebilmek benim için önemli.
Daha fazla yükseltmem zor.
Aklımda Xiaomi Pad 7 var ama alın diyenler var almayın kötü diyenlerde var.
Bir türlü karar veremedim iPad çok öneriliyor ama ben çok sıcak bakmıyorum çok kararsız kaldım.
Benim için ekranın 11,5 inçden fazla olmaması da önemli büyük ekran el yoruyor S10 FE ye bakayım.
Baktım şimdi benim için ideal duruyor peki kutusundan şarj adaptörü cikiyor mu kalem falan.
Kalem çıkıyor.Benim için ekranın 11,5 inçden fazla olmaması da önemli büyük ekran el yoruyor S10 FE ye bakayım.
Baktım şimdi benim için ideal duruyor peki kutusundan şarj adaptörü cikiyor mu kalem falan.
Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi Pad 7 alınca yanında klavyeli kılıf içinden hızlı şarj adaptörü ve kablosu cikiyor.
Fanboyluk bu oluyor.Almadım fakat tablet konusunda apple daha iyi.
Olay kutudan adaptör çıkması olmamalı.Benim için ekranın 11,5 inçden fazla olmaması da önemli büyük ekran el yoruyor S10 FE ye bakayım.
Çünkü bildiğim kadarıyla Xiaomi Pad 7 alınca yanında klavyeli kılıf içinden hızlı şarj adaptörü ve kablosu cikiyor.
Evde orijinal herhangi bir adaptör olur.Sağ olun hocam kararımı S9 FEden yana kullanacağım artık kendimiz bir adaptör alacagız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.