Oyun için tablet önerisi

mustaffcj

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar PUBG gibi oyunları telefonda oynamaktan sıkıldım. PUBG de rahatlıkla en az 60 FPS alabileceğim ve fiyatı da uygun bir tablet istiyorum. 2.el ve sıfır alabilirim. Bütçem maksimum 8 9 çıkar.

Üst düzey oyuncuya 60 Hz yeter mi, yetmez ama bu fiyata 60 Hz panel harici yüksek tazeleme hızı olupta 60Hz'in üzerine sabit şekilde cihaz var mı dersek hayır. Bunun için iPad mini 6'yı öneririm en düşükleri bütçeye girer, bir dönem herkes mini 5'e atlamışlardı onu örnek verecek olan olabilir cihaz eskidiği için hem değiştirmeden pilin vereceği voltaja tam bir güven olmaz ikinci el cihazda hemde A12 Bionic eskisi gibi değil eskidi ve aynı oyunlarda bile olsa OS güncellemeleri arka plan işlemleri vs takılmalar yapıyordur (internette var bunu diyenler açabilirsiniz rastgele üfürdüğümden değil). Android bir tablet önermem çünkü oyun oynayacaksanız devasa bir tablet sizi memnun bırakmaz, şahsen sadece işlem gücü ve tazeleme hızına odaklı ekranı ve pili büyük Android bir telefon alır onu kullanırdım tablet yerine tazeleme hızı ve boyutu daha rahat olacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı