Oyun için TCL 55C745 vs LG OLED55CS3

TwoTwo

Megapat
Daha fazla  
Dostlar selam, bu iki ürün arasında kaldım. OLED teknolojisinin çok daha üstün olduğunu biliyorum ama arada ki fiyat farkı kafamı karıştırıyor. Çok fazla film izliyorum diyebilirim bu sebeble PC'mi yenilemek yerine konsol alıp televizyona yatırım yapmaya karar verdim. Her iki cihazın da yüksek FPS değerleri var 144 Hz ve 120 bildiğim kadarıyla. Kafamı karıştıran tek şey ise panelleri OLED ve miniled. LG tarafının panel de daha üstün ama bu fiyat farkına değecek kadar üstün mü? TCL beni üzer mi?

Oyun oynamayacak olsanız fiyat farkı sebebiyle tartışılabilir bir karşılaştırma olabilirdi fakat hem oyun oynayıp hem de film izleyeceğiniz için OLED'in sunduğu piksel tepki süresi size çok fayda sağlar. Diğer tarafta VA gibi yavaş bir panel varken bence tartışma konusu olmaz. Bütçe varsa LG alın.

Fiyatta önemli bir etken miniledler çok fazla bütçe dostu oluyorlar aynı zamanda yani açıkça şöyle düşünebilirsin monitörlerdeki IPS vs VA gibi aynı IPS, OLED gibi daha canlı renkler ve daha iyi kontrast oranı vs. içeriyor ancak VA da böyle bir şey yok.

Yani dediğim gibi fiyat vs size uyuyorsa LG alın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı