Oyun için uygun panel tipi

Bütçe
1500

Alp Demir

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Merhabalar, 1500TL bandında monitör arıyorum ve ASUS VP249QGR dikkatimi çekti, IPS panel olduğu belirtilmiş 144Hz ve 1 ms deniyor fakat tam 1 ms veremeyeceğinin bilincindeyim. Bu fiyat bandında bile çok fazla seçeneğim yok. Ya ASUS'un bu modelini ya da SAMSUNG CRG50 modelini tercih edeceğim. Samsung'ta ışık sızması yaşayan kişiler olmuş ve VA panel, 4 ms, 144 Hz olduğu için ASUS daha mantıklı duruyor. Siz hangini tercih etmemi önerirsiniz? IPS panel olması benim için daha iyi çünkü rekabetçi oyunlardan ziyade atmosferik hikayeli oyunlar da oynuyorum, arada dizi film izlerim.
Diğer seçenek: AOC G2490VXA

Merhabalar, 1500TL bandında monitör arıyorum ve ASUS VP249QGR dikkatimi çekti, IPS panel olduğu belirtilmiş 144Hz ve 1 ms deniyor fakat tam 1 ms veremeyeceğinin bilincindeyim. Bu fiyat bandında bile çok fazla seçeneğim yok. Ya ASUS'un bu modelini ya da SAMSUNG CRG50 modelini tercih edeceğim. Samsung'ta ışık sızması yaşayan kişiler olmuş ve VA panel, 4 ms, 144 Hz olduğu için ASUS daha mantıklı duruyor. Siz hangini tercih etmemi önerirsiniz? IPS panel olması benim için daha iyi çünkü rekabetçi oyunlardan ziyade atmosferik hikayeli oyunlar da oynuyorum, arada dizi film izlerim.
Diğer seçenek: AOC G2490VXA
Şimdi ben Gamepower 144 hz 1 ms VA kullanıyorum ve çok memnunum, ama forumda o kadar almadan konuşan var ki insanlar duyunca "Ya o kalitesizdir" diyor, tabi tercih meselesi ancak şıkların arasına bunu da ekle ve bir bak bence, Şimdiden Hayırlı Olsun👐

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı