Oyun için Windows 10 mu yoksa Windows 11 24H2 mi daha iyi?

Prime Ghost

Hectopat
Daha fazla  
Şu an Windows 11 kullanıyorum. Daha fazla FPS almak için işletim sistemimi Windows 10 yapmayı düşünüyorum fakat Windows 11 24H2 sürümü ile beraber daha fazla FPS alabiliyormuşuz. Sizce hangisine geçmeliyim?

Şu an Windows 11 kullanıyorum. Daha fazla FPS almak için işletim sistemimi Windows 10 yapmayı düşünüyorum fakat Windows 11 24H2 sürümü ile beraber daha fazla FPS alabiliyormuşuz. Sizce hangisine geçmeliyim?

Windows 11 24H2 kendini yönetici olarak açıyor, ve bunun sayesinde daha fazla FPS alınabildiği söyleniyor, bence hiç uğraşmayın Windows 11'de kalın, çünkü Windows 10'dan 11 LTSC 24H2 geçtim ve 11'de 1 2 FPS daha fazla aliyorum, sistem özellikleriniz neler?

Windows 11 24H2 kendini yönetici olarak açıyor, ve bunun sayesinde daha fazla FPS alınabildiği söyleniyor, bence hiç uğraşmayın Windows 11'de kalın, çünkü Windows 10'dan 11 LTSC 24H2 geçtim ve 11'de 1 2 FPS daha fazla aliyorum, sistem özellikleriniz neler?

GTX 1660 Super Ryzen 5 1600 AF 2x8 GB DDR4 3200 MHz RAM.

11 kalın derim, FPS değerlerinde değişiklik olmiyacaktır, sadece 11 kasiyorsa geçmenizi öneririm.

Windows 10 da görmediğim bir lag sorunu yaşıyorum ara sıra belki hareketli wallpaperdan da olabilir ama sanmıyorum.

Eski sistemle ne işiniz var. W11 tabii ki. AMD faydası var L3 kullanım hatası giderilmiş. 3 ile15 yüzde performansa katkısı var deniyor.

11 kalın derim, FPS değerlerinde değişiklik olmiyacaktır, sadece 11 kasiyorsa geçmenizi öneririm.

YouTube'daki videolarda 30 40 FPS fark oluyor ama 24H2 sürümünde.

İnsanlar neden bu kadar bilgisiz anlamış değilim. Windows 11 24h2'nin daha fazla FPS verdiği falan yok. Zamanında o kadar söylediğimiz ama asla umursanmayan sadece olan ve uzun zamandır düzeltilmeyen bir hata nihayet düzeltildi. İnsanlar ' Waovv FPS artıran güncelleme ' diye göstermeye başladı. Hatta bakarsanız hala eksik bile sayılır. Zira Windows 10 aşağıdaki videoda da olduğu gibi 3-4 FPS fark atıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

İnsanlar neden bu kadar bilgisiz anlamış değilim. Windows 11 24h2'nin daha fazla FPS verdiği falan yok. Zamanında o kadar söylediğimiz ama asla umursanmayan sadece olan ve uzun zamandır düzeltilmeyen bir hata nihayet düzeltildi. İnsanlar ' waovv FPS artıran güncelleme ' diye göstermeye başladı. Hatta bakarsanız hala eksik bile sayılır. Zira Windows 10 aşağıdaki videoda da olduğu gibi 3-4 FPS fark atıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sistem biraz eski ve arayüz bakımından Windows 10 daha çok seviyorum bir de lag sorunu var müzik dinlerken oluyor sanırım Windows 10'a geçeceğim.

Sistem biraz eski ve arayüz bakımından Windows 10 daha çok seviyorum bir de lag sorunu var müzik dinlerken oluyor sanırım Windows 10'a geçeceğim.

En iyisini yapmış olursunuz. Zira geçen hafta yeni bilgisayar almama ve güçlü olmasına rağmen Windows 11 gelen bilgisayarı bende Windows 10'a düşürdüm. Kullanıcı sayısı bu şekilde kaldığı sürece 2025'te desteği zor sonlandırırlar. En fazla destek biter ve LTSC geçerim hayatın sonu mu geldi sanki?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı