Oyun için Windows 10 vs. Windows 7

Dostum sistem bileşenlerin eski olduğu için Windows 10 yerine 7, en azından 8 kurmalısın :) Burada herkes Windows 10 iyi demiş, ama bunları söylerken kimse senin mevcut donanımını göze almamış.
Oyun için diye bir şey yok en güncel neyse en iyisi odur.

"İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400
RAM: 4 GB"

Win 10'da kullanabilirsin tabii ki sana kalmış ama bizim tavsiyemizi istiyorsan ben şahsen sana Win 7 öneririm anakartın SATA 3 olmasından dolayı Win 10'da kursan pek bir fark olmayacak 7 olsun sistemin bir tık rahat calışın bari. Bende LGA 775 soket anakartlı eski bir sistem kullanıyorum. Benim şahsi görüşüm bu yönde.

Arkadaşlar öncelikle selam. Bilgisayarımda şu an Win 7 yüklü fakat yeni SSD aldım. Şimdi bu SSD'ye oyunda daha iyi performans almak için Win 10 mu kurmam daha iyi yoksa tekrar Win 7 mi?
sistem özelliklerim şöyle;

Ekran kartı: MSI AMD Radeon R7 240 2 GB
İşlemci: Intel Core 2 Quad Q9400
RAM: 4 GB
Anakart: Gigabyte G31M-ES2l

Eski bir bilgisayarı elimden geldiğince iyileştirmeye çalışıyorum. Alacağım SSD Adata 120GB. Yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler :).
Bu arada konuyu yanlış yere açmışta olabilirim forum yetkilisi taşıyabilirse güzel olur.

Sistem bileşenleri yeni ve güncel değilse Windows 7.

Sistem bileşenleri yeni ve güncelse Driver sorunları yaşanıcaksa Windows 10.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı