Merhaba arkadaşlar. Hem yenilik açısından hem de güncellik açısından Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Oyun konusunda yavaşlama kasma gibi sorunlar olur mu teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Hem yenilik açısından hem de güncellik açısından Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Oyun konusunda yavaşlama kasma gibi sorunlar olur mu teşekkürler.
Dün Windows 11'den 10'a döndüm ve gerçekten Windows 11'in hala kötü olduğunu anladım oyun için Windows 10 daha iyi 22H2 bile Windows 11'i adam edememiş 23H1 de geçilir anca.
Dün Windows 11'den 10'a döndüm ve gerçekten Windows 11'in hala kötü olduğunu anladım oyun için Windows 10 daha iyi 22H2 bile Windows 11'i adam edememiş 23H1 de geçilir anca.
"Windows 11 Windows 10'un stabil"e kadar okuduktan sonra güldüm geçtim. 22H2'de oyun deneyimi ile ilgili problemler var. 2 hafta falan beklenmesi lazım ki güncellemelerle 22H2 tam otursun.
Hileyle hurdayla milattan önce kalma sistemle Windows 11 geçen arkadaşlar orası kötü burası kötü diyor ben gayet memnunum şu an evet önceden sorunları vardı şu an gayet güzel.
Sistem gereksinimlerini karşılıyorsanız kesinlikle geçin Windows 10 ile arasında performans farkı neredeyse yok tasarımı insanın içini açıyor 22H2 biraz sıkıntılı geldi o yüzden 21H2 kurmanızı tavsiye ederim