Sistem gereksinimleri yetmeyenler yükleyip oyun performansı berbat diyor. Ben geçtim oyun performansı Windows 10'a göre daha iyi.
@Mamacita Hem i3 10. nesil sistemle denedim hem de Xeon sistemde denedim Windows 11'in sistem gereksinimleri hikaye.
Sistem gereksinimleri yetmeyenler yükleyip oyun performansı berbat diyor. Ben geçtim oyun performansı Windows 10'a göre daha iyi.
hocam bir tane oyunda sistem gereksinimlerine windows 10 öneriyor bir sıkıntı olur mu?Sistemim 7. nesil işlemciye sahip olduğu için desteklenmiyordu bende bypass yaparak yükselttim ve hiç sorun yaşamadım. Şuanda 22622.601 Insider sürümünü kullanıyorum ve memnunum.
Hocam bir tane oyunda sistem gereksinimlerine Windows 10 öneriyor bir sıkıntı olur mu?
fps farkı olur mu?Windows 10 destekleyen her oyun Windows 11 de sorunsuz çalışır
Sen sorun yaşıyorsun diye diğer insanlar senle aynı sorunu yaşamıyorlar, araştırıp yaz biraz ve insanlara yanlış bilgi verme."Windows 11 Windows 10'un stabil"e kadar okuduktan sonra güldüm geçtim. 22H2'de oyun deneyimi ile ilgili problemler var. 2 hafta falan beklenmesi lazım ki güncellemelerle 22H2 tam otursun.
Aslında bunu benim sana demem gerekirdi çünkü sorun yaşayan milyonlar, sorun yaşamayan yüzbinlerden daha fazladır. Anladın mı matematik katili? Git biraz oran-orantı testi çöz.Sen sorun yaşıyorsun diye diğer insanlar senle aynı sorunu yaşamıyorlar, araştırıp yaz biraz ve insanlara yanlış bilgi verme.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.