Oyun için Windows 11'e geçilir mi?

Sistemim 7. nesil işlemciye sahip olduğu için desteklenmiyordu bende bypass yaparak yükselttim ve hiç sorun yaşamadım. Şuanda 22622.601 Insider sürümünü kullanıyorum ve memnunum.

Sistemim 7. nesil işlemciye sahip olduğu için desteklenmiyordu bende bypass yaparak yükselttim ve hiç sorun yaşamadım. Şuanda 22622.601 Insider sürümünü kullanıyorum ve memnunum.
hocam bir tane oyunda sistem gereksinimlerine windows 10 öneriyor bir sıkıntı olur mu?

"Windows 11 Windows 10'un stabil"e kadar okuduktan sonra güldüm geçtim. 22H2'de oyun deneyimi ile ilgili problemler var. 2 hafta falan beklenmesi lazım ki güncellemelerle 22H2 tam otursun.
Sen sorun yaşıyorsun diye diğer insanlar senle aynı sorunu yaşamıyorlar, araştırıp yaz biraz ve insanlara yanlış bilgi verme.

Sen sorun yaşıyorsun diye diğer insanlar senle aynı sorunu yaşamıyorlar, araştırıp yaz biraz ve insanlara yanlış bilgi verme.
Aslında bunu benim sana demem gerekirdi çünkü sorun yaşayan milyonlar, sorun yaşamayan yüzbinlerden daha fazladır. Anladın mı matematik katili? Git biraz oran-orantı testi çöz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…