Oyun için Windows 11'e geçilmeli mi?

Hocam Windows 11 şu an gayet iyi durumda özellikle eylül Ekim gibi gelecek olan güncelleme ile çok daha iyi olacak ama şu anda da geçebilirsiniz ben aktif olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım Lisans anahtarınız Microsoft hesabınıza gömülü ise geçebilirsiniz bir sorun yaşamazsınız otomatik olarak etkinleştirilir ama Format ile geçmenizi öneririm daha sağlıklı oluyor Yükseltme ile geçince sorunlar çıkabiliyor hantal gelebiliyor uygulamalar açılmıyor FPS düşüyor vs. vs.

Teşekkür ederim, o zaman şu an geçmek için tek sorun yeni key... Peki yükseltirken ne kuracağım seçiyor muyum yoksa aynısını mı kuracak Windows 11 Home olarak

Çok pahalılaşmış keyler

Ben Windows 10 Pro Retail key aldım sağlam lisanstan Windows 11 keyi almanıza gerek yok tamamen para tuzağı, keyimi aldım ve Format atarken ilk keyi girdim sonra kurulumu yaparken Microsoft hesabımı girdim ve Lisans Microsoft hesabıma gömülü olarak kuruldu şu an sorunsuz olarak kullanıyorum.

yine de hala geçilmez diyenler var tam emin olamıyorum ve format atarsam tekrardan gta 5, valorant vs. kurmam gerekicek ama bilmiyorum geçesim var

Yine de hala geçilmez diyenler var tam emin olamıyorum ve format atarsam tekrardan GTA 5, Valorant vs. kurmam gerekecek ama bilmiyorum geçesim var

Kurarken Diski bölün D diskine kurun oyunlarınız sonradan format atarken doğrulama yapmanız yeterli olur ben öyle yapıyorum sürekli ara ara format atan birisiydim ve format sonrası ekran kartı sürücüsüne kadar her şeyim yedekli kurulum sonrası güncellemeleri yaptıktan sonra sıkıntısız şekilde oyunları doğrulayıp oynuyorum.

maalesef harddiskim yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…