neXusTS
Hectopat
- Makaleler
- 2
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- | AMD Ryzen 3 2200G 3.5 GHz - 16 GB 3000 MHz RAM - VEGA 8 Grafik Kartı (4 GB VRAM) |
İşte keşke öyle olmasa kimse çünkü daha güncel bir şey ve daha güzel olduğu için ben 11e geçmek isterim sadece korkuyorum çünkü bazı kişilerde hiçbir problem çıkmıyor ve daha iyi ama bazı kişilerde de oyunlar açılmıyor, performans düşüyor PC yavaşlıyor sakın geçme falan diyorlar yani sanırım şans yani o yüzden çok kötü ama Windows 10 ilk çıktığında da böyle miydi peki? Windows 11 çıkalı 2 yıl olacak neden böyle hala bazı kişilerde
Ve daha yeni OEM olmayan bir key aldım Windows 10 Home sürümüm var sanırım yükseltilince o da gitmiş olacak ve bazı kişiler Windows 10 veya 11'de Home ve Pro sürümünün arasında da çok fark var oyunlar ve PC için diyor Pro çok yavaşlatıyor diyorlar
Hocam Windows 11 şu an gayet iyi durumda özellikle eylül Ekim gibi gelecek olan güncelleme ile çok daha iyi olacak ama şu anda da geçebilirsiniz ben aktif olarak kullanıyorum bir sorun yaşamadım Lisans anahtarınız Microsoft hesabınıza gömülü ise geçebilirsiniz bir sorun yaşamazsınız otomatik olarak etkinleştirilir ama Format ile geçmenizi öneririm daha sağlıklı oluyor Yükseltme ile geçince sorunlar çıkabiliyor hantal gelebiliyor uygulamalar açılmıyor FPS düşüyor vs. vs.
Teşekkür ederim, o zaman şu an geçmek için tek sorun yeni key... Peki yükseltirken ne kuracağım seçiyor muyum yoksa aynısını mı kuracak Windows 11 Home olarak
Çok pahalılaşmış keyler
Ben Windows 10 Pro Retail key aldım sağlam lisanstan Windows 11 keyi almanıza gerek yok tamamen para tuzağı, keyimi aldım ve Format atarken ilk keyi girdim sonra kurulumu yaparken Microsoft hesabımı girdim ve Lisans Microsoft hesabıma gömülü olarak kuruldu şu an sorunsuz olarak kullanıyorum.