Oyun için Windows 8 mi 7 mi

Cahilimbencahil

Hectopat
Daha fazla  
Screenshot_2014-11-08-10-17-54.png

Sistem budur arkadaşlar.
Windows 7 mi önerirsiniz 8 mi?
Nedeniyle birlikte bekliyorum.

Tabikide Windows 8.1 64 bit. Windows 7 eskidi satışlarıda duracak bu seneden sonra. Artık çogu kişi Windows 10' a geçicek

Windows 7'de Directx 12 desteği olmayacak diye biliyorum. Bir de Windows, Windows 7'deki desteğini 2015'in başlarında çekecek. Bu nedenle 8 öneriyorum. Eğer orjinal alacaksanız Windows 10'u beklemenizi öneririm.

Son düzenleme:
Açıkçası crackli olan sürümünü kullanıcam arkadaşlar. (Kimse kusura bakmasın ögrenciyim ben 200TL bayılamam bi sisteme)
Yani 1 ay 2 ay sonrada sistem degiştirebilirim. Şimdi kullanış olarak, oyunlarda akıcılık görsellik olsun hangisini önerirsiniz?

O sistem ekran kartı ile işlemci darboğaz oluşturur bilginize. Ayrıca Microsoft öğrencilere ücretsiz windows veriyor. Windows 8.1 kullanmanızı tavsiye ederim

Daha ne kadar diyeceğimi şaşırdım. Darboğaz oluşsa bile alman gereken FPS'den sadece 10-15 aşağısını görürsün. Stabil şekilde oyuna devam edersin. Eğer bu konuda rahatsız isen R9 285 düşünebilirsin. Karar senin.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı