E emryilmaaz Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 35 14 Kasım 2019 #1 Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve bazı oyunlarda, özellikle de PUBG'de grafikleri gözüme çok soluk geliyor. Bunun için bir program veya ekran kartına veya monitöre yapabileceğim bir ayar var mıdır?
Arkadaşlar AMD ekran kartım var ve bazı oyunlarda, özellikle de PUBG'de grafikleri gözüme çok soluk geliyor. Bunun için bir program veya ekran kartına veya monitöre yapabileceğim bir ayar var mıdır?
Çözüm Tolga Samet 14 Kasım 2019 @emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii.
@emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii.
Tolga Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Mayıs 2018 Mesajlar 6.219 Makaleler 17 Çözümler 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2019 #2 @emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii. Artı 0 Eksi Çözüm
@emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii.
D DemirBey-DLive Kilopat Katılım 27 Aralık 2017 Mesajlar 236 Çözümler 4 Yer Denizli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek OyunTakas20 14 Kasım 2019 #3 Tabii ki Denetim Masası'nda Renk Yönetimini kullanabilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS E emryilmaaz Hectopat Katılım 2 Mayıs 2019 Mesajlar 35 16 Kasım 2019 #4 Tolga Samet dedi: @emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsetmiştim hocam, teşekkür ederim, çok sağ olun. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Kasım 2019 Artı 0 Eksi
Tolga Samet dedi: @emryilmaaz Radeon ayarlarından ekran kısmına gelip oradan renk doygunluğunu değiştirebilirsin, anlatmak istediğin buysa tabii. Genişletmek için tıkla... Evet ondan bahsetmiştim hocam, teşekkür ederim, çok sağ olun.