Oyun indirilirse RX 570 sistem eskir mi?

Peki kardeşlerim birşey daha sormak istiyorum Medium ayarda 100 fps alıyorum fazla ısınmıyor. Ultra ayara çekip 60 fps alıyorum kasmıyor ama ısınıyor bu bilgisayarı eskitir mi %100 kullanımda olsa

Eskimek? Neden aldınız eskiyecekse hocam düzenli temizlik yaparsınız bir sıkıntı olmaz o zaman yapmanıza bile gerek yok ayrı bir konuda o

Peki kardeşlerim birşey daha sormak istiyorum Medium ayarda 100 fps alıyorum fazla ısınmıyor. Ultra ayara çekip 60 fps alıyorum kasmıyor ama ısınıyor bu bilgisayarı eskitir mi %100 kullanımda olsa
Ekran kartın 85 dereceden fazla ısınmıyorsa sorun olmaz ama çok görsel fark yoksa 100 FPS her zaman yüksek Hz monitörde daha iyidir.

Benim 16 GB RAM, RX570 sistemim var. Şimdi 100 GB oyun indirsem Warzone gibi yüksek GB oyun indirip oynadığım için bilgisayarım daha çabuk eskir mi, donar mı yoksa sorunsuz çalışır mı? Temizliğini yapıyorum termal macun fan temizliği falan.

Hayır hiçbir şey olmaz sadece SSD veya HDD'nin belki ömrü bir tık hızlı tükenir. Oda kafaya takılcak kadar fazla değil.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı