Oyun indirilirse RX 570 sistem eskir mi?

Peki kardeşlerim birşey daha sormak istiyorum Medium ayarda 100 fps alıyorum fazla ısınmıyor. Ultra ayara çekip 60 fps alıyorum kasmıyor ama ısınıyor bu bilgisayarı eskitir mi %100 kullanımda olsa

Hocam millet RX 570 alıp mining yapıyor ve yıllarca kullanıyor, sizin günde en fazla 5-6 saat oynayacağınız oyun mu RX 570'i çökertecek? Gönlünüzce kullanabilirsiniz.

Eskimek? Neden aldınız eskiyecekse hocam düzenli temizlik yaparsınız bir sıkıntı olmaz o zaman yapmanıza bile gerek yok ayrı bir konuda o

Bu şey gibi, 500.000 $ araba alıp eskimesin kullanmayım demek.

Peki kardeşlerim birşey daha sormak istiyorum Medium ayarda 100 fps alıyorum fazla ısınmıyor. Ultra ayara çekip 60 fps alıyorum kasmıyor ama ısınıyor bu bilgisayarı eskitir mi %100 kullanımda olsa
Ekran kartın 85 dereceden fazla ısınmıyorsa sorun olmaz ama çok görsel fark yoksa 100 FPS her zaman yüksek Hz monitörde daha iyidir.

Hayır hiçbir şey olmaz sadece SSD veya HDD'nin belki ömrü bir tık hızlı tükenir. Oda kafaya takılcak kadar fazla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…