Steam Oyun indirimi ne zaman gelecek?

normalde savaş oyunları indirimi başladı ama 1 saate netleşir güncellenince bende merak ediyorum
beklemedeyim bende iki oyun içinde

Yaz indirimlerinde muhtemelen iki oyunda indirimde olur. 26 Haziranda başlıyor.
daha çook varmış yaa

Suan basladı mı ındırım sayfa goremedım
bende bakıyom ama hiç göremedim oyunlarda indirim

26 Haziran 10 Temmuz arası yaz indirimi var neredeyse bütün oyunlar indirime giriyor. Bugün Savaş Oyunları Festivali başladı ve 5 Mayıs'a kadar süresi var. Yaz indirimlerinden önce de Steam Next Festivali var ama yaz indirimlerini beklemek daha iyi olur.
yaz indirimlerinide bekliyorum ama biran önce alıp oynamak istiyorum :d

aa açıklanmış ve iki oyunda yok :(
normalde savaş oyunları indirimi başladı ama 1 saate netleşir güncellenince bende merak ediyorum

beklemedeyim bende iki oyun içinde

daha çook varmış yaa

bende bakıyom ama hiç göremedim oyunlarda indirim

yaz indirimlerinide bekliyorum ama biran önce alıp oynamak istiyorum :d

aa açıklanmış ve iki oyunda yok :(
Hocam yaz indiriminde kesin indirime girer. Ben de o 2 oyunu istiyorum özellikle Warband'dan sonra Bannerlord bayağı iyi gider. Eğer Epic Games'te Bannerlord indirime girerse alabilirsiniz yine. Ama illa Steam diyorsanız orası ayrı.

Hocam yaz indiriminde kesin indirime girer. Ben de o 2 oyunu istiyorum özellikle Warband'dan sonra Bannerlord bayağı iyi gider. Eğer Epic Games'te Bannerlord indirime girerse alabilirsiniz yine. Ama illa Steam diyorsanız orası ayrı.
evet hocam orayada bakıcam ama bannerlord da çok istiyodum eskiden pc kötüydü warband oynuyoduk şimid pc iyi oyun yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı