Steam Oyun indirirken disk kullanımı 0'a düşüyor

Steam'de oyun yüklemeye çalışırken disk kullanımı bir anda 0'a düşüyor. İndirme önbelleğini temizledim, Steam'i yönetici olarak çalıştırdım, bad sector testi yaptım(herhangi bir sıkıntı yok) bir türlü çözemedim birkaç gündür oyun oynamak istiyorum fakat indiremiyorum. Epic Games'te oyun indirmeye çalışırken herhangi bir sorun olmuyor.

Eki Görüntüle 2221544
Steam'i yönetici olarak çalıştır veya sil tekrar yükle diyeceğim ama oyunların varsa biraz zor

Önbelleği temizleyebilirsin veya

Eki Görüntüle 2221562

Ortalama 1.4 değil ki 30 Mbps interneti var arkadaşın SSD'si de eski mi artık bilmiyorum yavaş sanırsam o yüzden yetişemiyor hızına. Aynı sorunu eski laptopumu kullanırken yaşıyordum.
Hocam dediğiniz durum olsa disk kullanımı %100 olup indirme işlemi yine devam eder ayrıca ssd için bu hızlar çok çok düşük zaten.

İndirme bölgeni değiştirip dener misin bir de ?
Denedim yine aynı sorunla karşılaşınca indirme bölgesini eski haline çevirdim.

Enteresan bir durum. Herhangi başka bir program etkilemiyor değil mi? AntiVirüs gibi örneğin. Birde sadece CS2 için mi yoksa diğer indirmelerde de oluyor mu?
Sadece cs2de olmuyor

Eki Görüntüle 2221562

Ortalama 1.4 değil ki 30 Mbps interneti var arkadaşın SSD'si de eski mi artık bilmiyorum yavaş sanırsam o yüzden yetişemiyor hızına. Aynı sorunu eski laptopumu kullanırken yaşıyordum.
ssd eski değil ve ssd ye test yaptığımda herhangi bir sorun göremedim

Steam'i yönetici olarak çalıştır veya sil tekrar yükle diyeceğim ama oyunların varsa biraz zor

Önbelleği temizleyebilirsin veya
Eğer modem sabit bir ip değilse kapatıp açar mısın?
Modeme kapat aç yapıp steam indirme önbelleğini temizleyip steam'i yönetici olarak çalıştırdım normalde bunlar denediğim şeyler ama aynı hatayı tekrar yaşarsam yazacağım.
1718285791102.png

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı