PetrAFather
Hectopat
- Makaleler
- 1
Öyle ama 1.5 MB'e yakın fazladan kullanımdan bahsediyor. O 1.5MB kullanım hızı da dosyaları diske kurarken harcanıyor.Hocam bu görselde bizim dediğimiz ile aynı şey?
Öyle ama 1.5 MB'e yakın fazladan kullanımdan bahsediyor. O 1.5MB kullanım hızı da dosyaları diske kurarken harcanıyor.Hocam bu görselde bizim dediğimiz ile aynı şey?
Hocam bu görselde bizim dediğimiz ile aynı şey?
Kanki sen galiba dalga geçiyorsun. Oyunu indirdiğin zaman havaya uçacak değil dimi? Oyun ilk önce diske kaydoluyor ardından kurulurken dediğin gibi artar. Buradaki bahsedilen disk hızı oyunun diske hangi hızla indirildiğidir.Eki Görüntüle 1747711
Ya hayır kardeşim. Oyun inmeden hız artmaz indikten sonra doğrulama ypara o zaman artar.
Ya anlamıyorsunuz inerken hız düşük olur sonrasında 500 MB veya daha yüksek değerlere çıkar.
Kanka biz anlıyoruz, sen konuyu yönlendiriyorsun. Oyun inerken inme hızı kaçsa diske kaydolduğu için disk hızı da o civarda olur. Zaten oyun kurulurken disk yüksek değerlere çıkıyor merak etme.Ya anlamıyorsunuz inerken hız düşük olur sonrasında 500 MB veya daha yüksek değerlere çıkar.
Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz?İnternetim şu an 70mbps.
Kanka biz anlıyoruz, sen konuyu yönlendiriyorsun. Oyun inerken inme hızı kaçsa diske kaydolduğu için disk hızı da o civarda olur. Zaten oyun kurulurken disk yüksek değerlere çıkıyor merak etme.
Dostum biraz sakin ol bilmediğin şeye rağmen bağırma ve saygı sınırını aşma. Çok bilgiliymiş gibi de egonu çıkartma benim de ayarlarımla oynama, senin dediğini anladık zaten dinlemeden hemen saçma sapan tavırlara giriyorsun ergenler gibi.Ya anlamıyorsunuz inerken hız düşük olur sonrasında 500 MB veya daha yüksek değerlere çıkar. İndirdiğin oyunla kapladğığı alan ayanı olmaz çünkü dosyalar sıkıştırılmış olarak iner VE İNDİRME BİTİNCE O SIKIŞTIRILMIŞ DOSYALARDAN ÇIKAR O SIRADA HIZ ARTAR
Hayır.Ethernet kablosu ile mi bağlanıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.