Steam Oyun indirirken disk kullanmıyor

Mert_K

Centipat
Merhaba Steam'den oyun indirirken birden disk kullanımı 20KB'ye kadar düşüyor ve oyun indirilmesi 2 gün gösteriyor. Görev yöneticisine baktığımda ise System'in Steam'e disk bırakmadığını görüyorum.
Bilgisayar: Patates.

Merhaba Steam'den oyun indirirken birden disk kullanımı 20KB'ye kadar düşüyor ve oyun indirilmesi 2 gün gösteriyor. Görev yöneticisine baktığımda ise System'in Steam'e disk bırakmadığını görüyorum.
Bilgisayar: Patates.

Patates olan bilgisayarınızın Görev Yöneticisi kısmının resmini atabilir misiniz?

O nedir?

Şu anda bir sıkıntı yok iyi çalışıyornsadece bazen bu sorunla karşılaşıyoum
çalışıyorsa bad sector değildir. başıma gelmişti ondan bad sector olabilir dedimde sizinki değil. Bad Sector; Hdd(Harddisk)'teki kör noktalardır Hdd, bad sector oluşan kısımlara veri işleyip bilgilerinizi yazamaz. Yada oradaki bilgilere ulaşamaz. kısaca 1TB HDD var 200GB kullandınız 201GB da bad sector çıkarsa o hddnin geri kalanını kullanamıyorsunuz.

Patates olan bilgisayarınızın Görev Yöneticisi kısmının resmini atabilir misiniz?

Çalışıyorsa bad sector değildir. Başıma gelmişti ondan bad sector olabilir dedimde sizinki değil. Bad sector; HDD(hard disk)'teki kör noktalardır HDD, bad sector oluşan kısımlara veri işleyip bilgilerinizi yazamaz. Ya da oradaki bilgilere ulaşamaz. Kısaca 1TB HDD var 200GB kullandınız 201GB da bad sector çıkarsa o HDD'nin geri kalanını kullanamıyorsunuz.

Bazen düşüyor bazen yükseliyor çok garip. Az önce bir oyunumu indirdim 2. si inerken çalışmadı yine 200KBlere düştü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı