Steam Oyun indirme hızı 0 KB/s'ye düşüyor

• Konuyu başlatan Egew
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 9
  • Görüntüleme 413

Egew

Hectopat
Daha fazla  
Steam'i açıyorum oyunu indirmeye başlıyorum indirme hızım yavaş yavaş 0KB'ye falan düşüyor ve geri yükselmiyor. Bu sorun anca Steam'i kapat aç yapınca düzeliyor ve tekrar ediyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam'i açıyorum oyunu indirmeye başlıyorum indirme hızım yavaş yavaş 0KB'ye falan düşüyor ve geri yükselmiyor. Bu sorun anca Steam'i kapat aç yapınca düzeliyor ve tekrar ediyor.
Steam indirme önbelleğini temizleyip deneyin, internetiniz kaç mbps?

Hocam Steam'i durdurub yeniden başlatmayı denediniz mi?

Çok basit bir yöntem gibi gelebilir ama modemi resetlemenizde fayda var.

Hocam aynı sorun bende de var en iyi yöntem ayarlardan indirme bölgesini rastgele bir yer yapın en azından 100. 150 GB'lık götürüyor.

Belki steam sunucularıyla alakalı bir sorun olabilir. Eğer sorun devam ederse Netadapter repair kullanabilirsiniz. Nasıl kullanılacağına dair bilgi forumda mevcut.

Bilgisayarı kapatıp aç. Eğer düzelmez ve 0KB'den yukarısına çıkmaz ise indirilen ve indirilmesi gereken dosyaları kayıt eden sistemde sorun çıkmıştır bundan sebep indirme devam edemiyordur. Kısaca en kötü ihtimalle Steam'ın manifest dosyası hataya sahip olduğundan indirmeyi devam ettiremiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…