Oyun indirmek için kullanacağım hard disk okuma yazma hızı önemli mi?

TechnoSorun

Hectopat
Daha fazla  
Sonuçta oyun indiriyorum diye çok takmayacağım diyorum ama emin de olamıyorum oyun indirmek için kullancağım hard diskin okuma yazma hızı önemli mi? Önemliyse kaç olmalı.

Arkadaşların dediği gibi o kadar önemli ki :) benim hdd 'de Battlefield 5 var arkadaşın ssdsinde kurulu adama map yükleniyor başlıyor falan ben hala yükleme ekranındayım :)

Download hızınızdan yüksek olmalı öncelikle, oynayacağınız oyunda önemli; gta5 gibi yüksek boyutlu bir oyun oynarken harita geç yüklenebilir, fps kaybı yaşayabilirsiniz ama mesela pixel bi oyunda fark etmez.

Download hızınızdan yüksek olmalı öncelikle, oynayacağınız oyunda önemli; GTA 5 gibi yüksek boyutlu bir oyun oynarken harita geç yüklenebilir, FPS kaybı yaşayabilirsiniz ama mesela pixel bir oyunda fark etmez.

Arkadaşların dediği gibi o kadar önemli ki :) benim HDD'de Battlefield 5 var arkadaşın ssdsinde kurulu adama map yükleniyor başlıyor falan ben hala yükleme ekranındayım :)

Oyunu indirip oynayacaksanız önemli. Depo olarak kullanacaksanız önemsiz.

Önemli. Düşük olursa geç harita yüklenmeleri ve buna bağlı FPS dropları olabilir.

Peki hızı kaç olmalı en az.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı