benbirinsanım Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 40 3 Temmuz 2019 #1 Oyunlarda ''benbirrobotum'' ismini kullanmak suç mu? Beni robot zannedip yasaklarlar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2019
N Noixol Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Mayıs 2019 Mesajlar 1.536 Çözümler 2 3 Temmuz 2019 #2 Dalga geçme amaçlı bir konu olduğunu düşünüyorum. Artı 0 Eksi
Berke Çimen Kilopat Katılım 10 Eylül 2016 Mesajlar 814 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #3 Keşke oyun adını da verseydiniz. Artı 0 Eksi
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 3 Temmuz 2019 #4 Deep Technopat 7. katman konusu olmalı. Günümüzde robotlara ne işkenceler yapılıyor, farkındalık yarattığınız için teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka bir yana, bir şey olmaz, yasaklanmazsınız. Artı 0 Eksi
Deep Technopat 7. katman konusu olmalı. Günümüzde robotlara ne işkenceler yapılıyor, farkındalık yarattığınız için teşekkürler. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Şaka bir yana, bir şey olmaz, yasaklanmazsınız.
VAHŞİ KAPİTALİST Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2018 Mesajlar 1.641 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2019 #5 FBI adresinizi öğrenmek istiyor! Artı 0 Eksi
KS KS benbirinsanım Decapat Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 40 3 Temmuz 2019 #6 Noixol dedi: Dalga geçme amaçlı bir konu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ciddiyim, dalga geçmek amaçlı olsaydı açmazdım Artı 0 Eksi
Noixol dedi: Dalga geçme amaçlı bir konu olduğunu düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... ciddiyim, dalga geçmek amaçlı olsaydı açmazdım