Çözüldü Oyun isminde yazan GOG ne demek?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@BerkPcİstiyor Çözüm olarak işaretlersen sevinirim. İlk ben cevaplamıştım şimdiden teşekkürler😀
Arkadaş ne var bu çözüm sayısının artmasında anlamadım? Herkes bir yarış halinde. Ben direkt konu çözümsüz kalmasın diye hatırlattım. Bence en detaylı cevap çözüm olarak işaretlenmeli.

Hocam siz 10k mesaj 10 cözümlü birinemi güvenirsiniz 10k mesaj 500 cozumlu birinemi.
İlk olarak forumdaki çoğu konunun çözümü yok yani özneller, ikinci olarakta güvenilir olunca size para mı veriyorlar? Neden güvenilir olmak istersiniz? Ayrıca çözüm sayısı az olan kullanıcının çözümünü uygularsınız olmazsa işaretlemezsiniz çözüm olmaz.

Kimseye çözüm vermemeyi kavga çıkmasını önlemeye karar verdim.
Hocam konu o değil. Çözüm puanı toplamaya çalışanları görünce sinir oluyorum. Benim amacım cidden konunun çözümlü kalması. Çünkü biri google'a yazdığı zaman bu forum çözümlü olarak üstlerde çıkıyor, insanın işini çok kolaylaştırıyor.

Hocam konu o değil. Çözüm puanı toplamaya çalışanları görünce sinir oluyorum. Benim amacım cidden konunun çözümlü kalması. Çünkü biri Google'a yazdığı zaman bu forum çözümlü olarak üstlerde çıkıyor, insanın işini çok kolaylaştırıyor.

O zaman çözümü sana vereceğim en açıklayıcı sen söylemişsin. Kimse kusura bakmasın lütfen bu forumda mesaj yazmayacağım daha fazla bilginize. Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim ve saygılarımı iletirim <3

Technopat Haberler

Geri
Yukarı