Arkadaş ne var bu çözüm sayısının artmasında anlamadım? Herkes bir yarış halinde. Ben direkt konu çözümsüz kalmasın diye hatırlattım. Bence en detaylı cevap çözüm olarak işaretlenmeli.
Arkadaş ne var bu çözüm sayısının artmasında anlamadım? Herkes bir yarış halinde. Ben direkt konu çözümsüz kalmasın diye hatırlattım. Bence en detaylı cevap çözüm olarak işaretlenmeli.
İlk olarak forumdaki çoğu konunun çözümü yok yani özneller, ikinci olarakta güvenilir olunca size para mı veriyorlar? Neden güvenilir olmak istersiniz? Ayrıca çözüm sayısı az olan kullanıcının çözümünü uygularsınız olmazsa işaretlemezsiniz çözüm olmaz.
Hocam konu o değil. Çözüm puanı toplamaya çalışanları görünce sinir oluyorum. Benim amacım cidden konunun çözümlü kalması. Çünkü biri google'a yazdığı zaman bu forum çözümlü olarak üstlerde çıkıyor, insanın işini çok kolaylaştırıyor.
Hocam konu o değil. Çözüm puanı toplamaya çalışanları görünce sinir oluyorum. Benim amacım cidden konunun çözümlü kalması. Çünkü biri Google'a yazdığı zaman bu forum çözümlü olarak üstlerde çıkıyor, insanın işini çok kolaylaştırıyor.
O zaman çözümü sana vereceğim en açıklayıcı sen söylemişsin. Kimse kusura bakmasın lütfen bu forumda mesaj yazmayacağım daha fazla bilginize. Herkese cevaplarından dolayı teşekkür ederim ve saygılarımı iletirim <3