Steam oyun kartları nasıl değerlendirmeli?

fartek

Femtopat
Daha fazla  
Hocalarım selamünaleyküm. Steam'de 7. seviyeyim. Bazı oyunlardan kartlar düşüyor envanterime. Şu ana kadar çoğunlukla sattım o kartları. Tanıdıklarım 10. seviyeye kadar cevhere dönüştürmemi ve rozet almamı, 10. seviyeden sonra satmamı söyledi. 10. seviye olunca özel bir şey hediye geliyormuş herhalde, tam bilmiyorum. Sizce bu kartları nasıl değerlendirmeliyim? Ayrıca rozet yapmam gerekiyorsa, rozet yapacağım oyunları rastgele mi seçeceğim yoksa rozet için tavsiye ettiğiniz bir oyun var mı? Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Oyunda kartlar ilk 3 veya 4 tanesi ücretsiz düşüyor sonrakiler ise yatırdığın para veya oynadığın saate bağlı tekrar kart düşürme hakkı kazanıyorsun. Örneğin ben CS2'de 6 tane koleksiyon kartı biriktirip rozete dönüştürdüm ve bu ekstradan Steam rozetinde de ilerleme sağlıyor. (28 başarımdan birisi) Her rozet işlediğinde oyuna özel bir emoji, wallpaper vs. düşüyor. Steam seviyesi atladıkça da profilini daha iyi düzenlemen için çerçeve falan geliyor. Cevherler de Topluluk Pazarı'ndan kart alabilirsin bakiye kullanmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı