Oyun Klavyesi Önerisi

Klavyem oyuncu klavyesi olsun diye alacaksanız almayın illa ki ihtiyacım var diyorsanız almalısınız bence çünkü normal klavye ile oyun oynanabiliyor.
Oyuncu klavyelerinin çoğu görsel ve estetik yönleriyle ortaya çıkıyor. Gerçek profesyonel oyuncular için ise fark yaratabiliyor.

Dolayısıyla almayın diye bir söz söylemek doğru olmaz. Tabii ölçüyü kaçırmamak ta gerekir.

Ama özellikle yazı yazıyorsanız mekanik klavye tavsiye ederim.

Klavye olsun, fare olsun; bunların alınıp alınmaması bütçe meselesidir.

Oyuncu klavyelerinin çoğu görsel ve estetik yönleriyle ortaya çıkıyor. Gerçek profesyonel oyuncular için ise fark yaratabiliyor.

Dolayısıyla almayın diye bir söz söylemek doğru olmaz. Tabii ölçüyü kaçırmamak ta gerekir.

Ama özellikle yazı yazıyorsanız mekanik klavye tavsiye ederim.

Klavye olsun, fare olsun; bunların alınıp alınmaması bütçe meselesidir.
Düşüncenize saygı duyuyorum benim fikrim böyle geri dönüşünüz için ise ayrıca teşekkür ederim.

Bu bütçede Kaihl ve Romer-G switch alınmaz Cherry MX switch alın.

Corsair K68 RED/RGB, Asus ROG Claymore Core, Cooler Master MK750, Corsair K79 MK.2 diye gider.

Fikriniz için teşekkür ederim.Corsair güzel ama bilek desteği sağlam durmuyor gibi.plastik görüntüsü var.ondan dolayı logitech yada hyperx ağır basıyordu.ama klavye olarak k70 hoş duruyor.karar veremedim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı