Oyun kolu almaya değer mi?

O program yüklü bende de beceremedim.

Driveri indirip o programda ne yapacağım.
Hocam bu video çok güzel anlatıyor. Size programın linkini de atıyorum. Benim attığım eski sürümmüş. Ben 4-5 yıl önce kullanıyordum. Son 4 yıldır XBOX kontrolcüsü kullanıyorum ondan eski sürümün linkini attım.

Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Link;
(Video açıklamasındaki link).

Hocam bu video çok güzel anlatıyor. Size programın linkini de atıyorum. Benim attığım eski sürümmüş. Ben 4-5 yıl önce kullanıyordum. Son 4 yıldır Xbox kontrolcüsü kullanıyorum ondan eski sürümün linkini attım.

Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Link;

Eyvallah hocam sağ olun.

Hocam bu video çok güzel anlatıyor. Size programın linkini de atıyorum. Benim attığım eski sürümmüş. Ben 4-5 yıl önce kullanıyordum. Son 4 yıldır XBOX kontrolcüsü kullanıyorum ondan eski sürümün linkini attım.

Video;

Link;

Peki oyunda direk kullanabiliyormuyuz

hocam 2. el kullanırım diyor isen temiz ürünler bulabilirsin 1000 tl cüvarı alacağın gamepadlar fazla dayanmaz çok gamepad denedim ucuz gamepadlari kısa ömürlüler kullanışlı değiller benim sevdiğim ürün logitech f710 ulmuştu iyi üründü ucuzda şu an biraz pahalı ama aktif olarak xbox series gamepad kullanıyorum f710 onla kıyaslıyorum gayet iyidi bir bak istersten 1000 liradan biraz fazla

Hocam 2. el kullanırım diyor isen temiz ürünler bulabilirsin 1000 TL cüvarı alacağın gamepadlar fazla dayanmaz çok gamepad denedim ucuz gamepadlari kısa ömürlüler kullanışlı değiller benim sevdiğim ürün Logitech F710 ulmuştu iyi üründü ucuzda şu an biraz pahalı ama aktif olarak Xbox series gamepad kullanıyorum F710 onunla kıyaslıyorum gayet iyiydi bir bak istersten 1000 liradan biraz fazla.

Hocam evdekı Rampage kolu kurdum onunla idare ederim bir süre tavsiyen için sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı