kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 24 Kasım 2024 #11 kablosuzkulaklık dedi: f310 güzel gibi duruyor pcye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi Genişletmek için tıkla... Hocam oynarsınız ancak eliniz de sizinle oynar öyle diyeyim
kablosuzkulaklık dedi: f310 güzel gibi duruyor pcye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi Genişletmek için tıkla... Hocam oynarsınız ancak eliniz de sizinle oynar öyle diyeyim
Aantares Hectopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 389 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #12 kablosuzkulaklık dedi: F310 güzel gibi duruyor PC'ye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi? Genişletmek için tıkla... F310 çok eski hocam. Genel olarak her şeyi oynatır ama. Bütçeniz çıkıyorsa MSI Force GC20 V2 iyi bir seçenek. Titreşimi biraz fazla vuruyor onun dışında iyi.
kablosuzkulaklık dedi: F310 güzel gibi duruyor PC'ye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi? Genişletmek için tıkla... F310 çok eski hocam. Genel olarak her şeyi oynatır ama. Bütçeniz çıkıyorsa MSI Force GC20 V2 iyi bir seçenek. Titreşimi biraz fazla vuruyor onun dışında iyi.
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 24 Kasım 2024 #13 Hocam arkadaş demişken f310 da titreşim yok ancak f710 da var ve kablosuz
kablosuzkulaklık Centipat Katılım 14 Mayıs 2023 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Kasım 2024 #14 kebabexe dedi: Hocam arkadaş demişken f310 da titreşim yok ancak f710 da var ve kablosuz Genişletmek için tıkla... hocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIM
kebabexe dedi: Hocam arkadaş demişken f310 da titreşim yok ancak f710 da var ve kablosuz Genişletmek için tıkla... hocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIM
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 25 Kasım 2024 #15 kablosuzkulaklık dedi: hocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIM Genişletmek için tıkla... İkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eski
kablosuzkulaklık dedi: hocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIM Genişletmek için tıkla... İkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eski
E Eren Akgül Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 40 Çözümler 1 26 Kasım 2024 #16 kebabexe dedi: İkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eski Genişletmek için tıkla... Ondada ölü bölge sorunu var
kebabexe dedi: İkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eski Genişletmek için tıkla... Ondada ölü bölge sorunu var
kebabexe Hectopat Katılım 5 Kasım 2022 Mesajlar 292 26 Kasım 2024 #17 Eren Akgül dedi: Ondada ölü bölge sorunu var Genişletmek için tıkla... Hocam yok demedim ancak monster ile karşılaştırıldığında monster çok daha iyi
Eren Akgül dedi: Ondada ölü bölge sorunu var Genişletmek için tıkla... Hocam yok demedim ancak monster ile karşılaştırıldığında monster çok daha iyi