kebabexe
Hectopat
Hocam oynarsınız ancak eliniz de sizinle oynar öyle diyeyimf310 güzel gibi duruyor pcye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi
Hocam oynarsınız ancak eliniz de sizinle oynar öyle diyeyimf310 güzel gibi duruyor pcye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi
F310 güzel gibi duruyor PC'ye baglarsam oynanabilir her şeyi oynarım degil mi?
hocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIMHocam arkadaş demişken f310 da titreşim yok ancak f710 da var ve kablosuz
İkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eskihocam f710 dusunuyorum suanda, icinden cikan usb ile baglaniyor dimi birde pilleri ne kadarda bir değişir acaba MONSTER CLUTCHLA F710 ARASINDA KALDIM
Ondada ölü bölge sorunu varİkisi arasında Monster Clutch daha iyidir F710 artık çok eski
Hocam yok demedim ancak monster ile karşılaştırıldığında monster çok daha iyiOndada ölü bölge sorunu var
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.