Oyun Kolu Sağ Analog Sorunu

botrip14

Femtopat
Sayın bunu okuyan arkadaşlar, benim kullandığım kolun sağ analoğunu yukarı ittirince sol üste gidiyor. Alta basınca sağ alta gidiyor bilenler yardım etsin. Bilmiyorsanız canınız sağ olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Denetim Masası'nın arama yerine Cihaz, Cihazlar, Cihazlarım gibi şeyler yaz. Benim Windows İngilizce olduğundan tam olarak ne olduğunu çeviremem. Değişik şeyler yazabiliyor bazen. Oraya girip kolu bulun ve sağ tıklayın. Üstte Oyun Kolu Ayarları gibi bir şey çıkması lazım. Ona basınca Özellikler'e gelin. Oradan kalibre etme yerini bulursunuz zaten.

Denetim Masası'nın arama yerine Cihaz, Cihazlar, Cihazlarım gibi şeyler yaz. Benim Windows İngilizce olduğundan tam olarak ne olduğunu çeviremem. Değişik şeyler yazabiliyor bazen. Oraya girip kolu bulun ve sağ tıklayın. Üstte Oyun Kolu Ayarları gibi bir şey çıkması lazım. Ona basınca Özellikler'e gelin. Oradan kalibre etme yerini bulursunuz zaten.
teşekkürler bakacağım
Screenshot_1.png
...

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı