Oyun konsolu mu PC mi?

ahmetersöz26

Decapat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, ufak bir bütçem var 15 bin gibi. PC mi alsam oyun konsolumu karar veremedim. Şu an elimde eski ama işimi gören bir laptop var. Sizce nasıl bir tercih yapmalıyım?

Oyun zevkinize bağlı mesela ben konsoldan oyun oynamayı daha cok seviyorum uzanıp yatıp televizyondan oynamayı size kalmış merak ettiğim bir şey var Laptopunuz'u satıp bilgisayar alabilecekseniz bütçeniz ne kadara kadar çıkabilir?

Ben olsam PC tercih ederdim. Bana çok daha mantıklı geliyor. Konsol biraz ekstra. Yani zaten bilgisayarım varsa falan tercih ederim belki. Ki ondansa bilgisayara daha çok yüklenmeyi de tercih ederim.

PC ve gamepad alıp istediğinde gamepad ile konsolda oyun oynuyormuş gibi takılabilirsin. Oyun konsolunda oyunlar falan pahalı oluyor ve sadece oyun için.

Hocam güldürmeyin beni oyun konsolundamı oyunlar pahalı? RDR 2 150 Cyberpunk 200'e kadar düştü Xbox'da daha ne oyunlar ne kadar düştü görsen.

Konsollardaki fiyatlardan haberleri dahi olmayan insanlar orada oyunlar pahalı diye PC al diyor herkese şu anda konsolda cok daha ucuz ama net zamlanır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı