Oyun konsolu önerisi

Ackay53

Centipat
Daha fazla  
Halihazırda kullandığım sistemim var her oyuna yetiyor. Evin 2. salonuna basit bir konsol istiyorum. Nostaljik oyunlar (pes 5-13, Street Fighter, NFS) oynayabileceğim 5.000 TL'nin altına çift kol ile ucuza kapatabileceğim en uygun konsol hangisi olur? Xbox One S, Xbox One X ve PS3 var aklımda PS4 çok fazla olduğu ve temizi bulmak çok zor olduğu için girmek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox One S bence güzel bir konsol lakin nostalji anlamında isteğinizi karşılar mı emin değilim.

Halihazırda kullandığım sistemim var her oyuna yetiyor. Evin 2. salonuna basit bir konsol istiyorum. Nostaljik oyunlar (pes 5-13, Street Fighter, NFS) oynayabileceğim 5.000 TL'nin altına çift kol ile ucuza kapatabileceğim en uygun konsol hangisi olur? Xbox One S, Xbox One X ve PS3 var aklımda PS4 çok fazla olduğu ve temizi bulmak çok zor olduğu için girmek istemiyorum.

Xbox One serisinden alırsanız eski Xbox 360 oyunlarınıda oynayabilirsiniz.

Ps3 öneririm eğer kırdırmayı düşünmezseniz veya kırık almayı piyasada xbox a göre daha çok cd oyunları var

360 ı çok bilmiyorum ne gibi oyunlar var?
Şöyle en çok sevilen oyunların yer aldığı linki paylaşayım. PS3 ile aynı jenerasyon, daha az problem.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı