Oyun konsolu önerisi

RamonMotta

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, kardeşime oyun konsolu almayı düşünüyorum hediye olarak. Pesten başka oyun oynamaz, bir de en kötü Call of Duty zombili modunu, dövüş oyunları ve GTA 5 oynar. PS4 baktım sıfır almak için nasıl nereden alacağımı bilemedim, sizin önerileriniz neler?

Merhaba arkadaşlar, kardeşime oyun konsolu almayı düşünüyorum hediye olarak. Pesten başka oyun oynamaz, bir de en kötü Call of Duty zombili modunu, dövüş oyunları ve GTA 5 oynar. PS4 baktım sıfır almak için nasıl nereden alacağımı bilemedim, sizin önerileriniz neler?

Xbox Series S ithalatçı garantili. Söylediğiniz her oyunu 60FPS oynar.

öncelikle ps4 eski bir konsol fakat illa alacaksan slim versiyonunu al fat kasalarla uğraşma eğer ps5 almaya karar verirsen ki bence sadece pes cod oynayacaksa gerek yok 2 türlü garantisi var biri yurt dışı diğeri türkiye garantili yani kısaca 1 tanesi türkiye özel garantili diğeri yurt dışından alınmış demektir daha anlatabilirim fakat yüksek ihtimal ps5 düşünmüyorsunuzdur

Bütçe ne kadar? Sıfır PS4 kesinlikle alınmaz. Series S YD alınabilir ya da ikinci el temiz bir Series X alınabilir. Bütçe çıkarsa PS5 YD alınabilir 18K civarlarında olması lazım.

Series S mantıklı olabilir fakat depolama açısından zayıf bir cihaz, 1TB olanı alınabilir. Game Pass ile Call of Duty ve EA FC oynayabilir.

Bu arada bende Series S kullanıcısıyım ve depolama tarafında şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Call of Duty Warzone+EA FC+GTA 5 indirse daha 80-90 GB'lık yeri kalıyor.

Bu arada bende Series S kullanıcısıyım ve depolama tarafında şu ana kadar bir eksiklik hissetmedim. Call of Duty Warzone+EA FC+GTA 5 indirse daha 80-90 GB'lık yeri kalıyor.

Daha fazla oyun oynanmak istenirse yetersiz gelebilir hocam, söyledikleriniz sabit kalacak türden oyunlar. Kullanacısı olarak tabii siz daha iyi bilirsiniz.

Daha fazla oyun oynanmak istenirse yetersiz gelebilir hocam, söyledikleriniz sabit kalacak türden oyunlar. Kullanacısı olarak tabii siz daha iyi bilirsiniz.

Yani 364 GB olarak geliyor 512 GB'ın bir kısmını konsol kullanıyor çünkü ama ben kullanıcı olarak şu ana kadar bir sorun yaşamadım sadece Forza Horizon 5 indirdiğimde depolama alanında sorun yaşıyordum bazı oyunları silmem gerekiyordu.
Bu arada harici bir depolama alarak (illa Xbox'ın kendi depolaması olmasına gerek yok) konsolun ön kısmındaki (açma tuşunun bulunduğu yüzeydeki) USB giriş yerine harici depolamayı bağlar ve oyunlar için optimize hale getirme ayarını seçerseniz oyunları orada da depolayabiliyorsunuz. Xbox series s/x e optimize edilmemiş oyunları harici depolama olsa bile oynamaya devam edebiliyorsunuz fakat s/x e optimize edilmiş oyunları oynamanız için konsolun kendi depolamasına taşıma yapmanız gerekiyor. Yani diyelim bir oyun indirdiniz harici depolamaya oynamak istediğinizde örneğin GTA 5'i harici depolamadan ana depolamaya aktarırsınız Forza Horizon 5'i de kendi konsol depolamasından harici depolamaya aktarırsınız. Bu şekilde depolama sorunu çözülebiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı