Çözüldü Oyun kulaklığında Hyper X vs Razer vs Corsair

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm
Trust GXT 322 kullanıyorum. Apex Legends'ta ses kasıyorum. Aynı zamanda Spotify, YT üzerinden müzik mutlaka dinlerim. Basslar benim için olmazsa olmazdır. F/P olarak kesinlikle 9/10 veririm.
Steelseries ve Logitech'e bakabilirsiniz.
Ayrıca buradan CS:GO Pro Settings & Gear List | ProSettings.net CS:GO oyuncularının kullandıkları ekipmanları bulabilirsiniz. Sonuçta ses kasmanın belki de en önemli olduğu oyun.
Şöyle bir arattım da sayfada en fazla Hyper X kullanılıyormuş. Teşekkürler.
Kulaklığı genel kullanım amacıyla da kullanmak istiyor musunuz yoksa sadece oyun amacıyla mı alacaksınız?
Oyun

-Steelseries Arctis 3 7.1 Surround Oyuncu
-Razer Kraken Oyuncu Kulaklık
-Asus ROG Orion for Consoles
-Gigabyte Aorus H5 RGB

Şu kulaklıkları incelemenizi tavsiye ederim. Aralarında Steelseries tercihim olurdu.

Trust GXT 322 kullanıyorum. Apex Legends'ta ses kasıyorum. Aynı zamanda Spotify, YT üzerinden müzik mutlaka dinlerim. Basslar benim için olmazsa olmazdır. F/P olarak kesinlikle 9/10 veririm.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı