Oyun Laptobu alcam sizce iyimi.

AMD'Mİ İNTEL'Mİ


  • Oy verenlerin toplamı
    16
Bence şu anda GTX 850M - 860M kullanan bir MSI/Asus da, o kadar para verip düzgün bir destek sağlayamayan Monster da alma. 2-3 ay daha beklersen MSI'ın GTX 950M - 960M ekran kartlı modelleri çıkacak, GTX 960M'in oyun performansı ise şimdiki GTX 870M'in de üzerinde olabilir. GTX 970M gerçekten de çok iyi bir kart ve akıl çelebiliyor ama GTX 950M ve 960M hem oyunlarda performans olarak üzmez hem de Monster aldıktan sonra oluşabilecek sorunlarla ya da yazılım desteği olmaması konusunda şikayetin olmaz.

GTX 850M ve 860M doğruyu söylemek gerekirse oyunlarda tatmin edici bir performans sergileyemiyor. Bu iki kart da tüm oyunları iyi şekilde çalıştırır ancak işin içine 1080p çözünürlük ve Far Cry 4, Crysis 3, Unity gibi oyunlarda ultra ayarlar girdiğinde çuvallıyorlar. Eğer 1080p çözünürlükte bazı oyunları orta ayarlarda oynarım, benim için sorun değil dersen alınabilirler ancak GTX 950M muhtemelen bu ikisinden de daha iyi olacak.
 
Şuan ki dizüstümü vatandan 600 tl düşük fiyata kapıda ödemeli olarak getirttim internetten alarak. Ailene söyleyebilirsin bu durumu ve internetten sipariş verip parasını kapıda ödeyebilirsiniz.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı