Caspianlake
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- i5 12400F - Asus Dual Mini RTX 3060 Ti - 2x8GB Kingston Fury Beast 3200mhz - Samsung 980 1TB - Corsair HX750 80+ Platinum - MSI H610M-B - Corsair 4000D - ID SE 214 XT - Dell S2721DGFA.
Herkese selam öncelikle iyi akşamlar. Ben oyun yapmak modellemek istiyorum. Bunun için yardımınıza ihtiyacım var. Sorularımı aşağıya listeliyorum.
1: Oyun yapmak için kurs almaya gerek var mı? Yani kurs almadan sadece internetten öğrenerek yapılır mı?
2: Düşük bir sistem ile oyun yapılır mı?
3: Tek kişi oyun yapabilir mi?
4: Hangi dili öğrenmeliyim?
5: Modelleme yapmak için hangi program kullanılmalı? Şu an maya ve Blender'i duydum. Hangisi kullanılmalı veya başka programlarda önerebilirsiniz.
6: Önerebileceğiniz ücretsiz kurslar var mı?
Elbet ki daha fazla sorum olacak ve var ama şu an aklıma gelenler bunlar. İleride aklıma gelirse sorarım. Şimdiden teşekkürler.
1. Yapilir. Herkes yapamaz.
2. Yapilir. Her oyun yapilamaz.
3. Yapabilir, Uzun vakit alir.
4. Ingilizce*
5. Blender.
6. Sahsen yok. Ancak Google ve Youtube'dan bulmak kolay.
*Hangi programlama dili ogreneceksen ogren ilk Ingilizce ogrenmelisin. Turkce kaynaklar 99% cop. Cop olmayanlarda bir yere kadar. Ve hersey kaynaklarda yazmiyor, bazen soru sorman gerekecek ve cevap almak icin en iyi sansin Ingilizce topluluklarda. Programlama dillerinin keywordleri hepsi Ingilizce.