Çözüldü Steam Oyun nasıl iade edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

just_people

Centipat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, 1-2 hafta önce Steam'den oyun almıştım. Daha hiç yükleyip oynamadım. Yüklüyordum ki diğer Steam hesabında olduğunu hatırladım. O yüzden indirmeyi duraklattım. Aldığım oyun Bridge Constructor Portal. Bu oyunu iade edebiliyor muyum? Edemiyorsam yükleyeceğim çünkü.

Çözüm
Support > Oyunun ismini yazıp aratın > Ne yapmak istiyorsunuz diye soracak > İade seçeneğini seçin > Talebinizi oluşturduktan sonra bekleyin eğer gerekli şartları sağladığınıza karar verirlerse iade etmiş olursunuz.
2 haftayı geçmemişse ve 2 saat üstü oynamadısanız iade olur.

Support > Oyunun ismini yazıp aratın > Ne yapmak istiyorsunuz diye soracak > İade seçeneğini seçin > Talebinizi oluşturduktan sonra bekleyin eğer gerekli şartları sağladığınıza karar verirlerse iade etmiş olursunuz.

Çözüm
Steam'e giriş yaptığında sol üst taraftan Destek kısmına giriş yap. Daha sonrasında çıkan sayfadan iade etmek istediğin oyunu seçip gelen sayfadan umduğum gibi değil seçeneği ve daha sonrada iade talebinde bulunmak istiyorum yapıyorsun. Tabi oyunu alalı 14 gün olduysa veya 2+ saat oynadıysan iade kabul edilmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…