Steam oyun DLC'si nasıl iade edilir?

DLC'ler iade edilemiyor diye biliyorum.
Yanlış bilgi vermeyin.

Normal steam üzerinden DLC alsanız, DLC alış süresi 2 haftayı geçmediyse, ve DLC'yi aldıktan sonra aldığınız DLC'nin oyununu 2 saatten fazla oynamadıysanız steam destek üzerinden iade edebiliyorsunuz. Ama başka siteden olduğu için iade edemezsiniz gibi.

Aynen hocalarım iade edemiyorum öyle bir seçenek yok.

Dosya Ekleri

• 1619378081381.png
    1619378081381.png
    128,4 KB · Görüntüleme: 166
Atar mısınız rica etsem para nereye gidiyor? Hesabıma iade edersem 65 TL'mi gelecek ben 30 TL'ye almıştım boşu boşuna aldım ama gerçekten.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum hocam.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Böyle bir video buldum hocam.

Hocam ben bunu yaptım ve onun yüzünden bana vermedi oyuncuları, konami bu hileyi yapanları oyuncu vermiyor, 5 Edition'u sildirdi konami o verdiği oyuncuları hep aldı ben de şimdi canım çekti alayım dedim benim hesabı engellemişler hile yaptığım için.

Hocam ben bunu yaptım ve onun yüzünden bana vermedi oyuncuları, konami bu hileyi yapanları oyuncu vermiyor, 5 Edition'u sildirdi konami o verdiği oyuncuları hep aldı ben de şimdi canım çekti alayım dedim benim hesabı engellemişler hile yaptığım için.

O zaman bilemiyorum hocam. Keşke yapmasaydınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı