Oyun nasıl kitlelere ulaştırılabilir?

706111

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar merhaba. Bir oyun tasarlıyorum, bitiş aşamalarında sayılır. Google Play Store'da yayınlayacağım.

Oyunum hypercasual - challenge türünde bir oyun.
Hedef kitlem çocuklar ve Candy Crush, Bubble Breaker gibi oyunları oynayan kitleler.

Önerilerinize nelerdir? Şimdiden teşekkür ederim. Milyarlarca telefon kullanıcısı arasında, en az 1000 indirme alsa beni mutlu eder yani, parasında değilim :D.

Tiktokta çok büyük kitleye erişme şansınız var, özellikle çocuk kesminde. Güzel bir video yapın oyununuz hakkında ve paylaşın. Eğer videonuz az izlenirse tanıt seçeneğini kullanarak para karşılığı videonuzu insanlara ulaştırabilirsiniz.

Tiktokta çok büyük kitleye erişme şansınız var, özellikle çocuk kesminde. Güzel bir video yapın oyununuz hakkında ve paylaşın. Eğer videonuz az izlenirse tanıt seçeneğini kullanarak para karşılığı videonuzu insanlara ulaştırabilirsiniz.
Gerçekten Tiktok hiç aklıma gelmedi. Dünyada en çok kullanılan uygulama değil mi? Buradan bir şansım olabilir belki.

Google ads ile güzel tanıtımlar yapabilirsin. Ben bir dönem duvar kağıtları uygulamama 0,05₺ karşılığında 1 indirme alacak şekilde yapılandırmıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı