Roseus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 1.264 Çözümler 5 22 Ekim 2023 #11 328914 dedi: Azıcık buradan insanların fikirlerini ve deneyimli kişiler varsa tavsiye almak istiyorum. Gidip at0m falan izlemek bana pek bir şey katmaz gibi. Genişletmek için tıkla... at0m'dan bahsetmemiştim ben. İngilizceniz varsa çok kaliteli yabancı kanallar var. Çok şey katar size.
328914 dedi: Azıcık buradan insanların fikirlerini ve deneyimli kişiler varsa tavsiye almak istiyorum. Gidip at0m falan izlemek bana pek bir şey katmaz gibi. Genişletmek için tıkla... at0m'dan bahsetmemiştim ben. İngilizceniz varsa çok kaliteli yabancı kanallar var. Çok şey katar size.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.276 Makaleler 11 Çözümler 59 22 Ekim 2023 #12 LutherHere dedi: Başlangıç olarak Unity hub uygulamasını kullanın. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mi? Ayıracak bütçeyi bulamam.
LutherHere dedi: Başlangıç olarak Unity hub uygulamasını kullanın. Genişletmek için tıkla... Ücretsiz mi? Ayıracak bütçeyi bulamam.
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #13 Takvaa dedi: Bundan sonra Torrent oyun yok Genişletmek için tıkla... Kararınızı değiştirmek için son Call of Duty oyunlarının fiyatlarına bakmanız yetecektir.
Takvaa dedi: Bundan sonra Torrent oyun yok Genişletmek için tıkla... Kararınızı değiştirmek için son Call of Duty oyunlarının fiyatlarına bakmanız yetecektir.
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 22 Ekim 2023 #14 328914 dedi: Riskleri ne olabilir? AT0m gibi kanalları izlemek pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da sayısız bununla ilgili video var, Udemy'de kurslar var YouTube'da izlemek istemiyorsan kurslar var.
328914 dedi: Riskleri ne olabilir? AT0m gibi kanalları izlemek pek istemiyorum. Genişletmek için tıkla... YouTube'da sayısız bununla ilgili video var, Udemy'de kurslar var YouTube'da izlemek istemiyorsan kurslar var.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #15 Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben
Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben
İlkay Baki Bayram Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2019 Mesajlar 2.118 Makaleler 1 Çözümler 32 Yer Bursa 22 Ekim 2023 #16 Takvaa dedi: Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben Genişletmek için tıkla... Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut.
Takvaa dedi: Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben Genişletmek için tıkla... Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut.
328914 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Ekipman Ustası Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 10.276 Makaleler 11 Çözümler 59 22 Ekim 2023 #17 İlkay Baki Bayram dedi: YouTube'da sayısız bununla ilgili video var, Udemy'de kurslar var YouTube'da izlemek istemiyorsan kurslar var. Genişletmek için tıkla... Bakayım hemen.
İlkay Baki Bayram dedi: YouTube'da sayısız bununla ilgili video var, Udemy'de kurslar var YouTube'da izlemek istemiyorsan kurslar var. Genişletmek için tıkla... Bakayım hemen.
7 706111 Hectopat Katılım 28 Ağustos 2023 Mesajlar 6.020 Makaleler 1 Çözümler 29 22 Ekim 2023 #18 706111 dedi: Sana bir road map atayım Eki Görüntüle 1985673 Oyun motorlarında bu özelliker var, sen nasıl çalıştığını öğrenip oyun yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ? Herhangi bir oyun yapma dersi serisinde bunları anlatıyorlar zaten.
706111 dedi: Sana bir road map atayım Eki Görüntüle 1985673 Oyun motorlarında bu özelliker var, sen nasıl çalıştığını öğrenip oyun yapacaksın. Genişletmek için tıkla... Niye bu kadar şaşırıyorsunuz ? Herhangi bir oyun yapma dersi serisinde bunları anlatıyorlar zaten.
Takvaa Hectopat Katılım 29 Ekim 2022 Mesajlar 2.881 Çözümler 5 Yer Paris Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #19 İlkay Baki Bayram dedi: Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ama yapımcıların hakkınada girmek istemiyorum. İlkay Baki Bayram dedi: Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut. Genişletmek için tıkla... hocam en sorunsuz nerden indirebilirim
İlkay Baki Bayram dedi: Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut. Genişletmek için tıkla... Biliyorum hocam ama yapımcıların hakkınada girmek istemiyorum. İlkay Baki Bayram dedi: Burada uyarı yemek istemiyorum ama oyunun Torrent'i mevcut. Genişletmek için tıkla... hocam en sorunsuz nerden indirebilirim
bilmemem Hectopat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 5.631 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ekim 2023 #20 Takvaa dedi: Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben Genişletmek için tıkla... Malum yollarla oyna geç o zaman.
Takvaa dedi: Bir oyunada 1000 TL vermek istemiyorum ama bir Harry Potter hayranı olarak hep Hogwarts Legacy oynamak istemişimdir ama çok pahalı öğrenciyim ben Genişletmek için tıkla... Malum yollarla oyna geç o zaman.