Oyun notebook olarak ASUS N550JV-CN240H ?

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Masaüstü pc bolumunde 2 3 konu acmıstım ama alacagım bilgisayar konusunda notebookda karar kıldım. Oyunlarla çok haşır neşirim diyebilirim. Oyun konusunda sorun cıkartmayacak bi notebook arıyorum. Gamer Notebooklar derseniz fiyatları biraz aşıyor beni. Bütçem 3000-3500 arasıdır.
ASUS N550JV-CN240H NOTEBOOK bana iyi geldi. Hangi işlemci ekran kartı oyunlarda daha iyidir vs. anlamıyorum Bu Makine hakkında görüşleriniz nelerdir ve bütçem aralıgında başka notebook önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@dragosnirata Benim önerdiğim laptoptaki ekran kartı orta seviye değil. Oyunları hıgh ve ultrada kaldırabilecek seviyede. Ayrıca benim önerdiğim laptopta da SSD vardı ve SSD oyunlarda performans artışı sağlamaz. @OE06 Önerdiğim laptop kalkmış. Artık alamazsın.

Ben Asus'tan bahsediyordum senin önerdiğinde sıkıntı yok zaten
Ekranı biraz daha büyük olanının linkini attım yoksa özellikler hepsi aynı tek fark biri: 15,6 diğeri: 17.3

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç cevap yazıyorum ama eğer halen bilgisayarını almamışsan bütçene uygun olarak sana şu modeli önerebilirim.
Asus N550JK-CN090H Notebook en performanslı asus notebook modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Ekran kartı gtx 850m şu an için oyunların yuzde 80 gibi bir dilimini rahatlıkla ultrada oynabilirsin.
(Crysis 3 ve Battlefield 4 ultra grafiklerde zorlar )

Ama ben Hard diskimde SSD isterim bide ekranı yukarda belirttiğim gibi 15.6 değilde 17.3 ınc istiyorum diyorsan. Bütceni 600 - 700 tl daha zorlayarak bu modele de bakabilirsin.

Asus N750JK T4109H Dizüstü Bilgisayar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…