Oyun notebook olarak ASUS N550JV-CN240H ?

OE06

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Masaüstü pc bolumunde 2 3 konu acmıstım ama alacagım bilgisayar konusunda notebookda karar kıldım. Oyunlarla çok haşır neşirim diyebilirim. Oyun konusunda sorun cıkartmayacak bi notebook arıyorum. Gamer Notebooklar derseniz fiyatları biraz aşıyor beni. Bütçem 3000-3500 arasıdır.
ASUS N550JV-CN240H NOTEBOOK bana iyi geldi. Hangi işlemci ekran kartı oyunlarda daha iyidir vs. anlamıyorum :) Bu Makine hakkında görüşleriniz nelerdir ve bütçem aralıgında başka notebook önerileri bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@dragosnirata Benim önerdiğim laptoptaki ekran kartı orta seviye değil. Oyunları hıgh ve ultrada kaldırabilecek seviyede. Ayrıca benim önerdiğim laptopta da SSD vardı ve SSD oyunlarda performans artışı sağlamaz. @OE06 Önerdiğim laptop kalkmış. Artık alamazsın.

Ben Asus'tan bahsediyordum senin önerdiğinde sıkıntı yok zaten :)
Ekranı biraz daha büyük olanının linkini attım yoksa özellikler hepsi aynı tek fark biri: 15,6 diğeri: 17.3

Son düzenleyen: Moderatör:
Biraz geç cevap yazıyorum ama eğer halen bilgisayarını almamışsan bütçene uygun olarak sana şu modeli önerebilirim.
Asus N550JK-CN090H Notebook en performanslı asus notebook modelleri pcdepo.com da - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Ekran kartı gtx 850m şu an için oyunların yuzde 80 gibi bir dilimini rahatlıkla ultrada oynabilirsin.
(Crysis 3 ve Battlefield 4 ultra grafiklerde zorlar )

Ama ben Hard diskimde SSD isterim bide ekranı yukarda belirttiğim gibi 15.6 değilde 17.3 ınc istiyorum diyorsan. Bütceni 600 - 700 tl daha zorlayarak bu modele de bakabilirsin.

Asus N750JK T4109H Dizüstü Bilgisayar - Laptop, laptop fiyatları, notebook, dizüstü bilgisayar, asus laptop , lenovo notebook, dell dizüstü bilgisayar

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı