Oyun önerisi

Call of Duty Modern Warfare serisini oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Mw, MW2, MW3 bu üçlemeyi mutlaka bitirin. Bunların hikayesi unutulmaz çünkü.

Call of Duty Modern Warfare serisini oynamanızı şiddetle tavsiye ediyorum. Mw, MW2, MW3 bu üçlemeyi mutlaka bitirin. Bunların hikayesi unutulmaz çünkü.

Konudan çok sapmadan kısacık bir soru sorayım, MW3'e dublaj yapmışlardı sanırım ama sıkıntılıydı ses bir geliyordu bir gelmiyordu. Türkçe altyazılı bir şekilde çıkardılar mı ya da dublajdaki sorunları düzelttiler mi?

Dostum kesinlikle bu tür savaş oyunlarında Türkçe dublaj kullanmanı önermem. Nedenini merak ediyorsan dublajı yapan arkadaşlar pek etkili yapamıyor (bana göre tabii)

Witcher 2 kesinlikle öneririm. Witcher 2'yi oynadıktan sonra tekrardan Witcher 3'e başla.

Listeye bakmadan yanlışlıkla mı söylüyorsunuz yoksa inadına mı yapıyorsunuz bunu? Adam oyunu sevmemiş.
Dostum kesinlikle bu tür savaş oyunlarında Türkçe dublaj kullanmanı önermem. Nedenini merak ediyorsan dublajı yapan arkadaşlar pek etkili yapamıyor (bana göre tabii)

Bende kullanmak istemiyorum sadece piyasada MW3'ün tek Türkçeleştirilmiş halinin dublaj olarak bulunmasından dolayı sormuştum, cevabınız için teşekkürler.

Ben teşekkür ederim.

The Walking Dead hikayesi oldukça güzel ve aksiyonlu tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…